رایج‌ترین اشکالات جاروبرقی

رایج‌ترین اشکالات و تعمیرات جاروبرقی ال‌جی را بشناسید

یکی از مواردی که ممکن است سبب درست کارنکردن جاروبرقی شود، عدم مکش این دستگاه است. در صورت مواجهه با این اشکال بهتر است موارد درج شده در این بخش را امتحان کنید و در نهایت، با کارشناسان تعمیر جاروبرقی ال‌جی تماس بگیرید. یک آنکه پربودن یا نبودن کیسهٔ جاروبرقی را بررسی کنید. دیگر آنکه از سالم‌بودن کیسه مطمئن شوید. در حین این کار محفظهٔ جاروبرقی را نیز چک کنید که اشغالی در آن نباشد. (محفظه‌ای که کیسه در آن قرار می‌گیرد) اگر بقایا و گرد و غباری در محفظه بود نشانهٔ سوراخی در کیسه است و باید کیسه را تعویض نمایید.
در صورتی که جاروبرقی از نوع بدون کیسه است، محفظه آن را چک کنید. درزهای محفظه را نیز بررسی کنید و از محکم و بدون درزبودن آنها مطمئن شوید. موارد دیگری که می‌بایست چک شوند فیلتر جاروبرقی و لوله‌های آن است. فیلترهای جاروبرقی را چک کنید و بسته به نوع فیلتر آنها را شستشو یا تعویض نمایید. لوله‌ها را نیز بررسی کرده و در صورت وجود اشکال، آنها را تعویض، گردگیری یا تعمیر نمایید.
یکی از بدترین مشکلاتی که ممکن است برای جاروبرقی شما بیفتد، مشکل شنیده‌شدن بوی سوختگی از جاروبرقی است. دلیل این اتفاق در غالب موارد وجود مشکل در موتور جاروبرقی است. این مشکل می‌تواند درست‌کار‌نکردن موتور یا حتی سوختن آن باشد. در صورت شنیده‌شدن بوی سوختگی می‌بایست سریعاً جاروبرقی را خاموش کرده و پس از خنک‌شدن دستگاه اقدام به بررسی موتور نمایید.
پس از بررسی موتور نیاز به تعمیر یا تعویض موتور مشخص خواهد شد. بررسی موتور جاروبرقی و تشخیص نیاز یا عدم نیاز به تعویض آن یک کار تخصصی است و می‌بایست توسط کارشناس تعمیر جاروبرقی انجام شود. در صورت نیاز به سرویس‌های این بخش با کارشناسان ما در نمایندگی رسمی تعمیر جاروبرقی ال‌جی تماس بگیرید.
یکی از مواردی که سبب خاموش‌شدن ناگهانی جاروبرقی می‌گردد، بالا‌رفتن دمای این دستگاه است. خوشبختانه بسیاری از جاروبرقی‌های امروزی با بالا رفتن دمای قطعات، به صورت خودکار خاموش می‌شوند. این سیستم خود – محافظتی که معمولاً با بالارفتن دمای قطعات فعال می‌شود، در واقع راهکاری جهت پیشگیری از سوختن موتور جاروبرقی و سایر قطعات این دستگاه است. با این وجود در برخی شرایط مشاهده شده که سنسور مربوط به این بخش دچار اشکال شده و بی‌دلیل فعّال شود.
در صورتی که جاروبرقی شما به طور ناگهانی خاموش می‌شود، بهتر است جهت تعمیر جاروبرقی ال‌جی قسمت موتور و سنسور مربوط به سیستم خود – محافظتی را بررسی کنید. (نکته: جهت پیشگیری از خرابی موتور، از مکش گردوخاک‌های ساختمانی توسط جاروبرقی خودداری کنید. گرد و غبار خیلی ریز ممکن است از کیسه رد شده و وارد موتور شود و موتور را بسوزاند. ضمن آنکه باید به دمای قطعات نیز توجه داشته باشید و در صورت بالارفتن دمای آنها، فرصت خنک‌شدن به آنها بدهید.)
با وجود آنکه این بخش از تعمیر جاروبرقی ال‌جی – یعنی تعمیر و تعویض کلیدها، راحت و کم هزینه است، اما باز هم پیش از اقدام به تعویض، بهتر است کلیدها را بررسی کرده و از خرابی آنها مطمئن شوید. برای تست کلیدهای جاروبرقی می‌بایست مراحل درج شده در این بخش را دنبال کنید. یک آنکه ‌قاب جاروبرقی را باز کنید و آن را خارج کنید به طوری که دسترسی به پشت کلید داشته باشید. از یک مولتی‌متر استفاده کنید و مطمئن شوید در حالت روشن، مدار کلید بسته است و در حالت خاموش مدار قطع می‌گردد. سیم‌ها و ترمینال‌ها را هم بررسی کنید و از درست وصل‌بودن آنها مطمئن شوید.
در صورتی که تست انجام شده حاکی از معیوب‌بودن کلید بود، کلید معیوب را خارج کرده و آن را تعویض کنید. (در تعویض کلیدها به نوع اتصال کلید دقت کنید. برخی از کلیدها با پیچ به جعبه جاروبرقی وصل می‌شوند و برخی دیگر توسط کلیپس یا پرچ به جعبه متصل می‌شوند). درصورت نیاز به راهنمایی در ارتباط با این بخش می‌توانید با کارشناسان ما در مرکز تعمیر جاروبرقی ال‌جی اصفهان با شمارهٔ 32299999-031 تماس بگیرید.

مشکلات قابل توجه در تعمیر جاروبرقی ال‌جی

یکی از رایج‌ترین مشکلات جاروبرقی که انواع مدل‌های این دستگاه را نیز در بر می‌گیرد، خاموش‌شدن ناگهانی آن است. همچنین گاهی ممکن است دستگاه روشن نشود. کارکردن به صورت نامنظم نیز از جمله دیگر مشکلات قابل توجه در تعمیر جاروبرقی ال‌جی به شمار می‌رود. یکی دیگر از مشکلاتی که توسط بسیاری از کاربران جاروبرقی گزارش می‌شود، پریدن فیوز هنگام استفاده از دستگاه ست.
کاهش قدرت مکش در اثر مشکلات مختلف را نیز باید در لیست عمدهٔ اختلالات عملکردی جاروبرقی به شمار آورد. توجه داشته باشید که هرکدام از این مشکلات، در صورت تداوم و عدم رسیدگی، می‌توانند به دستگاه آسیب رسانده و زمینه‌ساز بروز مشکلات جدّی‌تری در جاروبرقی ال‌جی شود. لذا در صورت مشاهدهٔ این موارد، هرچه زودتر اقدام به تعمیر جاروبرقی ال‌جی خود در یک تعمیرگاه معتبر نمایید.

روش‌های تعمیر جاروبرقی ال‌جی

از آنجا که مشکلات جاروبرقی ناشی از نقص یکی از قطعات این دستگاه است، طبعاً تعمیر و یا تعویض قطعهٔ مورد نظر، اصلی‌ترین روش برای تعمیر این محصول به شمار می‌رود. به عنوان مثال، در صورت خرابی کلید قطع و وصل جاروبرقی، با تعویض این قطعه می‌توان عملکرد دستگاه را به حالت عادی بازگرداند.
همچنین اقداماتی از قبیل: پاک‌کردن سطح ذغال و تیغه‌ها، تعویض ذغال‌های فرسوده با نمونه‌های جدید، تعویض موتور، تجدید سیم‌پیچی آرمیچر، کشیدن فنر ذغال‌ها و تنظیم فشار آن، تعویض آرمیچر، تمیز‌کردن تیغهٔ کلکتور، برطرف‌کردن مشکلات جعبهٔ ترمینال، تخلیه و یا تعویض کیسهٔ جاروبرقی، تمیزکردن فیلتر دستگاه، تعویض شلنگ، تعویض یاتاقان و تعویض نگهدارنده‌های لاستیکی موتور، اصلی‌ترین روشهای تعمیر جاروبرقی ال‌جی می‌باشند.
توجه داشته باشید که انجام هریک از این اقدامات، نیازمند برخورداری از مهارت و تجربهٔ بالایی در زمینهٔ تعمیرات جاروبرقی می‌باشد. بروز هرگونه خطا در هریک از مراحل تعمیر یا تعویض قطعات این دستگاه، می‌تواند به بروز مشکلات جبران‌ناپذیری در جاروبرقی ال‌جی شما منجر گردد.

دلایل مهم در تعمیر جاروبرقی ال‌جی

مواردی همچون: خرابی دوشاخه و سیم رابط، نقص در کلید قطع و وصل دستگاه، کثیف‌شدن ذغال‌های موتور، خرابی ذغال‌ها، سوختن آرمیچر، تنظیم‌نبودن فاصلهٔ بین ذغال‌ها و تیغه، نیم‌سوز‌شدن آرمیچر، نیم‌سوز‌شدن کلاف‌های میدان، شل‌شدن نگه‌دارنده‌های لاستیکی موتور، شل‌شدن پروانه، شکستن یاتاقان و مواردی از این دست، عمده‌ترین دلایل مهم در تعمیر جاروبرقی ال‌جی به شمار می‌روند.
تشخیص صحیح این دلایل، به تعمیرکاران کمک می‌کند که بهترین روش تعمیری را به کار گرفته و بدین ترتیب، مشکل دستگاه را سریع‌تر برطرف نمایند. گفتنی است بررسی و تشخیص دلایل خرابی جاروبرقی ال‌جی، تنها از عهدهٔ کارشناسان مجرب در این زمینه برآمده و کاربران عادی قادر به انجام آن نیستند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!